returnarea produsului

Returnare in 30 zile

In aceasta perioada, puteti returna produsul in termen de 30 zile de la data primirii, fara sa fiti nevoiti sa precizati motivul, pentru o rambursare completa sau pentru un schimb cu un alt produs.

Citeste mai mult

ambalare premium

Ambalare premium gratuita

Bijuteriile achizitionate sunt ambalate in cutii premium, cu o prezentare deluxe, de o calitate ireprosabila si cu un design elegant.

calitate garantata

Calitate garantata

Produsul achizitionat de dumneavoastra va fi insotit de un certificat de calitate si garantie interna si internationala. Produsele ce contin pietre pretioase beneficiaza de certificat special in care vor fi specificate caracteristicile, tipul si calitatea pietrelor folosite.

Citeste mai mult

produse autentice

Produse 100% autentice

Produsele comercializate sunt produse in fabrica proprie sau sunt importate direct de la furnizorii internationali si beneficiaza de garantie interna si de garantie internationala.

Citeste mai mult

modalitati plata

Posibilitati variate de plata

Puteti alege modalitatea de plata care va avantajeaza cel mai mult: plata online prin card bancar, plata in 6 rate prin carduri de cumparaturi (CREDITEUROPE, BRD, BANCA TRANSILVANIA, GARANTI BANK, ALPHA BANK), plata prin OP/transfer bancar sau plata cash la livrare.

Citeste mai mult

livrare rapida

Livrare rapida prin curier

Produsele comercializate pe care le avem in stoc pot ajunge la dumneavoastra în aproximativ 72 de ore prin curier expres, coletele fiind asigurate pe timpul livrarii.

Citeste mai mult

transport gratuit

Transport gratuit

Livrarea produselor se face Gratuit in Romania prin curier expres. In Uniunea Europeana comenzile se livreaza contracost (189 lei) prin DHL Express.

Citeste mai mult

confidentialitate garantata

Confidentialitate garantata

Suntem constienti ca majoritatea clientilor cumpara produsele noastre pentru a le oferi cadou persoanelor dragi. De aceea va oferim discretie maxima pe tot parcursul procesului de comanda.

asistenta de specialitate

Asistenta de specialitate

Beneficiati gratuit de sprijinul nostru total prin indrumari, sugestii si raspunsuri la intrebarile dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati prin telefon, chat sau direct in magazinele noastre.

Citeste mai mult

servicii post vanzare

Servicii post-vanzare

Va oferim servicii de intretinere gratuita pentru produsele achizitionate de pe www.sabrini.ro. Deasemenea executam reparatii post-garantie contra cost pentru toate tipurile de verighete si bijuterii.